tirsdag 22. april 2014

Rough









Nå har endelig "sommeren" kommet! Alle går i shorts og folk bader, i april! Det er sprøtt, men jeg må nok vente litt før jeg våger meg ut på de syv hav. Dette er ett av mine antrekk fra ferien, da vi tok oss en tur til Oslo på vintage shopping. Håper alle har kost seg masse i påsken, med påskegodt og påskeharer!

onsdag 2. april 2014

Four Two



Hei! Her har dere et lite bilde av dagens antrekk. Greide å glemme nøkkelen til huset i dag, så endte opp med å sitte en time utenfor døren i en time, noe som selvfølgelig er utrolig kjipt. Jaja, karma er alt jeg har å si, haha! Det positive er at vi endelig har startet grillsesongen her i hjemmet, og det er ingenting som smaker bedre enn grill!

Lucky me managed to forget the house key. So, I ended up being locked out of the house, sitting outside the door for one hour before anybody came home. Yeye, Karma sums it up, haha! On a positive note, the grillseason is finally here. It is nothing that taste better than grilled food!

To wear a skirt

Legs

lovely school girlish

lovely school girlish by ceciliebn featuring Topshop

Queen


Leather


Som dere sikkert vet elsker jeg skjørt, og har fått vite at det er noe jeg går med hver fredag. Haha, men man må jo pynte seg litt til helgen, eller hva? Det er ekstra deilig å gi bena en liten luftetur og la dem komme frem fra buksene, enda bedre når de også har fått litt farge. Over ser dere noen måter jeg kunne tenkt meg å style et skjørt på, har så utrolig lyst på det grønne skjørtet fra Topshop Unique. Syntes også at det nederste antrekket ser så bra ut, men samtidig ekstremt digg å ha på!